Let's begin Reuse.

කොස්
කොස්
කොස්
කොස්
කොස්
  • කොස්
  • කොස්
  • කොස්
  • කොස්
  • කොස්

කොස්

0
Rs : 500

කොස්, මෙය ඉතා ප්‍රණිත හා රසවත් ආහාරයකි

Specification:
  • Packaging : Loose
  • Purpose Of Post : Ads - News - Other
  • Type Of Item / Product : කොස්

Exchange By

Contact Info
Contact No : 076 066 3507 Email : [email protected]
Lap top

Lap top

Exchange
Balangoda
Rs : 76,000
පොල්

පොල්

පොල් , ආහාර පිසිමෙ ක්‍රියාවලියට දායක වේ, පොල් තෙල් සිදිමට මෙන්ම , ඉතා රසවත් ආහාර සැකසිමට භාවිතයට ගනී
Vavuniya
Rs : 200
වට්ටක්කා

වට්ටක්කා

වට්ටක්කා. ලංකාවේ ආහාර පිසීමේදී, එය ව්‍යංජන, සුප් සහ කලවම් කිරීම ඇතුළු විවිධ කෑම වර්ගවල බහුලව භාවිතා වේ. වට්ටක්කා ව්‍යංජනය, "වට්ටක්කා කාරි" (වට්ටක්කා කාරි) ලෙස හඳුන්වනු ලබන අතර, එය කුළුබඩු, පොල් කිරි සහ සමහර විට ළූණු, අබ ඇට සහ කරපිංචා සමඟ මිශ්‍ර කර සාදන ලද ජනප්‍රිය ආහාරයකි
Vavuniya
Rs : 150
දෙල්

දෙල්

දෙල්.දෙල් (Breadfruit) යනු Artocarpus altilis නම් ශාස්ත්‍ර විද්‍යාත්මක නමැති ශාකයට අයත් වේ. දෙල් ශාකය 15-20 මීටර් පමණ උසක් හා පළලකින් යුත් ගසක් වන අතර, එහි පලතුර විශාල හා බහු වර්ණයන්ගෙන් යුක්ත වේ. දෙල් හඳුන්වන්නේ එහි බBreadfruit හෝ Jackfruit යන නමෙන් ය. වර්ග සැරියතෙල්: රසය තද හා විවිධ ආහාර පිසීමේදී භාවිතා කෙරේ. කහ දෙල්: කහ පාට සහ තද රසයක් ඇති අතර කුළුබඩු සමග පිසීම සඳහා සුදුසු වේ. කඩුලු දෙල්: විශාල ගෙඩියක් සහිත අතර, ගෙඩියේ අතුල් කොටස් මෘදු වේ. පෝෂණ ගුණ දෙල් පලතුර Carbohydrates, Fiber, Vitamin C, Potassium, Iron, හා Protein අඩංගු වේ. සෞඛ්‍ය වාසි සමෘද්ධ ආහාරය: Carbohydrates නිසා ශක්තිය ලබා දේ. පේට්ටියේ සහ ලේහවරණ පද්ධතිය ශක්තිමත් කිරීම: Fiber සහ Potassium අඩංගුව. ප්‍රතිශක්ති පද්ධතිය ශක්තිමත් කිරීම: Vitamin C නිසා. භාවිතය ආහාර පිසීම: දෙල් පලතුර විවිධ ආහාර වර්ගවලට (කෑම, අයිස්ක්‍රීම්, කේක්) එකතු කළ හැක. බේකින් සහ කුළුබඩු: දෙල් මෝල තුලට තබාගෙන බේකින් සහ කුළුබඩු වශයෙන් භාවිතා කළ හැක. වියළි දෙල්: වියළි දෙල් කෑම, කෝපි, හෝ කේක් සඳහා අමුද්‍රව්‍යයක් ලෙස පාවිච්චි කළ හැක.
Vavuniya
Rs : 200
පුවක්

පුවක්

පුවක්, විටක් සැදිමට භාවිතා කරයි,
Vavuniya
Rs : 100